Copacabana’s valpar

HÄR ÄR VI ALLIHOP TILLSAMMANS MED MATTE! 

Vi är ute i vårt hägn som bara är jättekul att springa omkring i. Här finns pinnar, kottar och en massa spännande grejer som matte byggt, för hon vet att vi gillar att busa.
OBS! Endast två valpar kvar i kullen.

ANNICANINA’S ELENA DE LA VEGA – SÅLD

Jag är en tjej och heter ANNICANINA’S ELENA DE LA VEGA. Jag är inte till salu för matte vill att jag ska vara kvar hos henne. Men jag tycker ju om att synas så därför är jag med här.
Jag ska bara växa lite till först så ses vi på utställningarna framöver. 

ANNICANINA’S EMILIANO – SÅLD

Jag heter ANNICANINA’S EMILIANO och är en stor kille – lite större än mina syskon faktiskt. Är man stor och stark måste man vara extra snäll och det är jag! Jag tycker liksom brorsan och syrrorna att det är superkul att härja runt ute i hägnet. 

ANNICANINA’S ENESKA

Jag heter ANNICANINA’S ENESKA och är en tjej som är öppen för allt som är kul. Ge mig bara en pinne så drar jag iväg! Jag gillar att leka och det är full fart hela tiden.
Jag är snabb säger husse när han försöker få tag på mig i hägnet. Men jag kommer tillbaka om han har nån kul leksak!

ANNICANINA’S ESMARALDA – SÅLD

Jag heter ANNICANINA’S ESMARALDA och är en tjej. Jag är rätt söt eller hur. Jag vill gärna bli kelad med men så klart – jag hänger med mina syskon på allt bus de hittar på. 

ANNICANINA’S EDUARDO – SÅLD

Jag heter ANNICANINA’S EDUARDO och är en kille – det hörs ju på namnet. Jag är inte störst i kullen men bäst om jag får säga det själv. Jag ger inte upp i första taget och jag kommer att bli stor och stark. Jag är rätt snygg – eller hur?! 
Jaha – det var som jag sa, jag är snyggast å jag ska få en ny matte!