Elinor’s valpar

ANNICANINA’S DIOR THE DRAGON QUEEN 

Jag heter ANNICANINA’S DIOR THE DRAGON QUEEN och är en tjej. Jag är pigg, nyfiken på allt och förundrad hur stora de där höga grejerna med barr är i hägnet. Jag har kollat i en spegel och jag är rätt söt om jag får säga det själv.

ANNICANINA’S DREAMS OF DRAGON 

Jag är en tjej och heter ANNICANINA’S DREAMS OF DRAGON. Jag är en kopia av mamma och inte till salu för min människo-mamma vill behålla mig. 

ANNICANINA’S DON KING OF THE WORLD 

Jag heter ANNICANINA’S DON KING OF THE WORLD och är en kille Jag tycker om att sola fast oj, det är väldigt ljust ute. Hägnet som mamma fixat är jättekul och det händer en massa saker, man hittar kul grejor där som pinnar man kan bita i. Skönt att lufta öronen också …… 

ANNICANINA’S DYNAMIT OF POWER RESERVERAD

Jag heter ANNICANINA’S DYNAMIT OF POWER och är en kille. Jaja, ni får tycka vad ni vill men JAG är i alla fall stiligast och det vet jag om som ni ser. Mamma kallar mig ”skotthålet” för att jag har en brun fläck på hjässan. Och nu fick jag veta att jag kanske ska flytta till en annan mamma!

ANNICANINA’S DRAGONS DAUGHTER 

Jag heter ANNICANINA’S DRAGONS DAUGHTER och är en tjej förstås.
Det är full fart hela tiden och husse som tror att han kan fotografera hade lite problem med att få mig att sitta stilla. Jag vill hellre att han ska kela med mig.