Izabou’s valpar

ANNICA I LEKHÄGNET MED IZABOU OCH HENNES VALPAR.

ANNICA NINA´S GLAMOUR IN YOUR SOUL (TILL SALU)

Jag heter AnnicaNina’s Glamour In Your Soul och är en glad och cool tjej som gillar att leka men ibland vill jag ta det lugnt så jag kan också ligga och mysa när de andra busar runt.

ANNICA NINA´S GALLIANO HOT SHOT (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Galliano Hot Shot och är en pigg och lite busig kille som tycker om att leka. Här pussar jag matte när hon håller mej och Grim. Om mina syskon inte vill leka så gör jag det själv med leksaker våran matte har gett oss. 

ANNICA NINA´S GUNS & ROSES FOR PEACE (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Guns & Roses For Peace och är den snyggaste killen i gänget tycker jag. Men det är jag kanske ensam om. Äsch, det spelar inte så stor roll för jag är lika glad oavsett. Men jag är redan såld så då måste ju min nya matte tycka det också!

ANNICA NINA´S GEORGI ARMANI (TILL SALU)

Jag heter AnnicaNina’s Georgi Armani (efter han Giorgio, ni vet) och även om brorsan tycker att han är fin så är jag ännu finare tycker jag. Jag har alltid kul och leker med mina syskon. Sedan tycker jag förstås mycket om mat och att gnaga på pinnar när jag får… 

ANNICA NINA´S GRAVEDIGGER FROM HELL (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Gravedigger From Hell och är en kille som inte skryter men jag vet ju vem som är bäst, eller hur?! Jag är rätt cool och kan allt (tror jag…) Matte håller nog inte riktigt med förstås, hon kan ju så mycket. Förresten – jag är också såld.

ANNICA NINA´S GOLDEN BLACK DREAMS (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Golden Black Dreams och är en tjej som faktiskt är supersnygg som få och vet att uppföra mig när matte är i närheten. Fast jag är rätt busig när hon är någon annanstans. Och nu busar jag hos min nya matte och husse för jag är också såld.

ANNICA NINA´S GOLDEN GUNS FROM HELL

Jag heter AnnicaNina’s Golden Guns From Hell. Här kikar jag fram bakom brorsan. Jag är en tjej så klart (det hörs väl på namnet) och är mattes kelgris – bara så att ni vet. Jag är INTE till salu för det har matte bestämt. Jag är dessutom väldigt lik min mamma.

ANNICA NINA´S GLADIATOR FROM HELL (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Gladiator From Hell och är en kille som tycker att livet alltid är kul och det finns alltid något att busa med. Jag är också såld och ska nog se till att min nya matte och husse vet att de lever…

ANNICA NINA´S GRIM FROM DARKNESS (SÅLD)

Jag heter AnnicaNina’s Grim From Darkness och är faktiskt stiligast av alla även om husse säger att jag ser lite bekymrad ut! Fast det är jag ju inte, jag har bara fina ögon och sedan får alla tycka vad de vill. Jag gillar fart och fläkt men är väldigt snäll. Jag busar en del men bara för att det är kul.