Liberty’s valpar

ANNICANINA’S BLUE DEVIL – SÅLD

Jag heter ANNICANINA’S BLUE DEVIL och är en tjej. Jag är inte så farlig som det låter, lite busig men snäll och tycker också om att kela. Jag är nyfiken på allt omkring mig.


ANNICANINA’S BIG BEAR

Jag är en kille och heter ANNICANINA’S BIG BEAR. Jag tycker att det är kul att vara ute och leka och är som mina syskon, snäll så klart. Matte har kelat mycket med mig så det vill jag att du gör också.

ANNICANINA’S BOSTON FILIP – SÅLD

Jag heter ANNICANINA’S BOSTON FILIP och är en kille. Jag är söt go som alla andra i kullen, tycker matte, lite ståtlig i mitt utseende och väl tecknad om jag får säga det själv.

ANNICANINA’S BLOODY BULL – SÅLD

Jag är en kille med tufft namn ANNICANINA’S BLOODY BULL men matte tycker att jag är den sötaste clownen som har allt. Jag tycker inte om att bli fotograferad… Slå det om du kan!

ANNICANINA’S BERRY COSMO – SÅLD

Det är jag som är ANNICANINA’S BERRY COSMO, kille så klart. Matte tycker att jag bara är underbar, som mina syskon tar jag för mig på ett positivt sätt. Här tänkte jag faktiskt busa lite.

ANNICANINA’S BLACKBERRY TEQUILA – SÅLD

Hej jag heter ANNICANINA’S BLACKBERRY TEQUILA och är en pigg liten tjej som är lite mindre än mina syskon. Jag tycker mycket om att sitta i min mattes knä och bli kelad med. Jag är lite bortklemad för matte ger mig en egen skål med mat när vi äter. Hon tror nog att jag ska växa och bli jättestor.