Aktuellt

Här nedan ser du några av våra meriterade och prisbelönta avelshundar med sina kullar. Ta också en titt på fotosektionen för att se deras fina valpar!

Just nu har vi åtta underbart ljuvliga nyfödda Amstaffvalpar. Som vanligt när de är så små passar vi dem dygnet runt. En av oss sover vid tikens sida (det blir ett par timmars sömn under natten) och ser till att de inte hamnar under sin mamma när hon sover, så minsta pip väcker oss. Och lita på att åtta små valpar piper – rätt ofta.
3 små hanhundar och 5 tikar, leverans 26 december. Kolla bilder på bebisarna här.

Valpkull födda 2 september.
Sex underbara busiga Cane Corsovalpar till salu för leverans 31 oktober.
Meriterade och prisbelönta föräldrar. Bilder på våra små nykomlingar hittar du här.

Våra senaste fina Amstaff kullar.

Vi har nu för leverans 3/8 sex underbara pigga valpar med föräldrarna AmazingSpirit Everlasting Eyecatche och AnnicaNina’s Massimo. Två hanar och fyra tikar.

Fyra fina valpar, en tik och tre hanar sålda från ovanstående kull.

Fyra fina Amstaff valpar födda 13 maj.
En hane och tre tikar är färdiga för leverans 8 juli.
Meriterade och prisbelönta föräldrar.

Valpkull födda 14 februari.
Fem härliga Cane Corsovalpar till salu för leverans tidigast 11 mars.
Meriterade och prisbelönta föräldrar. Vi har tre tikar och två hanar. Bilder på några av våra små nykomlingar hittar du här.

Åtta fina små Cane Corsovalpar!
En härlig start på våren! 10 januari välkomnade vi ett nytt litet gäng med pigga Cane Corsovalpar. 4 tikar och 4 hanar, samtliga med grå päls. Tålmodig mamma är fina Jana Deminiko Vittoria Casa. Och pappa meriterade Outch du Regne de Malaudrea. En superfin kull. Valparna är leveransklara 7 mars.American Staffordshire Terrier
9 juli blev vi stolta amstaff-föräldrar igen. 7 fina valpar är nu till salu och kan levereras tidigast 3 september. Föräldrar är champion Amadeus Kings Line och AnnicaNinas Esperanza. Här kan du se stamtavlorna. En tik och sex små hanvalpar busar runt på kenneln just nu. Här kan du se bilder på småttisarna. Våra kullar brukar hitta sina nya mattar och hussar ganska snabbt så hör av dig till oss om du är intresserad. Glöm inte att lämna ditt telefonnummer så vi kan ta kontakt.

Amstaff: Sex fina valpar födda 10 maj 2021. Alla är sålda.
Nu har vi tillökning av Amstaff med föräldrarna Amadeus King’s Line och Melody King’s Line. Båda Multi Champions, lugna och fantastiskt fina hundar. Tre tikar och tre hanar är till salu, vit och brun teckning som sina föräldrar. Leveransklara 5/7. Amadeus och Melodys stamtavlor här.

Cane Corso: Fem härliga valpar födda 2 maj 2021.
Två tikar och tre hanar. Se valparna här. Leveransklara 30 juni.
Meriterade föräldrar är fina Gaytana Strajano och Zefir Crazy Clan. Gaytanas stamtavla här och Zefirs stamtavla här.Cane Corso: Fem underbara busiga valpar, en hane och fyra tikar
Leveransklara 28 februari. Föräldrar är meriterade AnnicaNinas Jasmin och AnnicaNinas Zefir. Se stamtavlor här.

Fem små valpar söker ett nytt hem!
AnnicaNinas fina Barbados är pappa och Sensation Long Step mamma till fem härliga och nyfikna valpar. En tik och fyra hanar födda 1 december, lite mörkare tecknade än förra kullen. Klara för leverans 1 februari 2021! Alla valpar sålda.

Extra stolta…
är vi över att kunna presentera vår senaste kull med meriterade föräldrar från AnnicaNinas Kennel. Båda är underbara hundar med fint temperament och vår älskade Esperanza tar väl hand om småttingarna just nu. Valparna är födda 14 november, mycket lika sina föräldrar. 5 st hanvalpar och 4 tikar, klara för leverans 9 januari 2021.
Kullen nu såld.

Våra älskade franska bulldoggar Willma och Dron har blivit föräldrar. Båda med fina stamtavlor.
Två tikar och tre hanar födda 13 september. Novemberkullen nu såld.

Aktuellt!
Vår fina kull med Cane Corsovalpar med meriterade föräldrar.
Fyra hanar och två tikar. Oktoberkullen såld.